Strasbūre įsivyraujanti atmosfera tikrai išskirtinė, ypač vėlyvą popietę, kai ima temti ir miestą apgaubia magija, o saulę staigiai pakeičia kitos šviesos: parduotuvių langai švyti, fasadus puošiančios dekoracijos mirga, prieskonių ir cinamono aromatai grąžina vaikystės prisiminimus, o Kalėdų giesmių motyvai sklinda iš bažnyčių.

Kalėdų mugė vyksta daugybėje miesto centro gatvių ir aikščių, ypač Place Broglie ir Katedros aikštėse. Keli šimtai prekeivių už prekystalių vilioja lankytojus originaliomis dovanomis, tradiciniais papuošalais ir prakartėlėmis. Taip pat čia rasite daugybę vaišių: saldainių, karšto vyno, spurgų ir daugybę kitokių skanumynų.

Didžiulė Kalėdų eglė Place Kleber aikštėje ir čiuožykla šalia katedros džiugina vaikus, taip pat rengiami koncertai, suteikiantys galimybę pasidžiaugti miesto katedros ir bažnyčių grožiu. Taigi daugybė užsiėmimų suteiks jums galimybę iš arti susipažinti su Elzaso tradicijomis.

Šį miestą tiesiog būtina aplankyti kalėdiniu laikotarpiu! 

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)