Kaip rašo BBC, gruodžio 1 d. pranešimo apie konfliktų Kijeve dėl Ukrainos ir ES santykių priežastis metu, per Rusijos valstybinį televizijos kanalą „Rossiya 1“ buvo parodyti švediško vaikų serialo „Biss och Kajs“ filmukai.

„Rossiya 1“ kanalo direktoriaus Dmitrijaus Kiseliovo nuomone, šie filmukai iliustruoja Vakarų dekadansą, kuris laukia Ukrainos, jei ši nuspręs prisijungti prie ES ir atsukti nugarą Rusijai.

Šis televizijos serialas pasakoja vaikams apie jų organizmo funkcijas, pasitelkiant du veikėjus – Biss ir Kajs. Fiziologiniai paaiškinimai paįvairinami muzikiniais „Pasturgalių orkestro“ (užpakalių su skrybėlėmis, akiniais ir kaklaraiščiais) pasirodymais, kuriuos D. Kiseliovas pavadino dainuojančiomis genitalijomis.

D.Kiseliovo teigimu, Švedijoje fiksuojamas staigus vaikų abortų bei ankstyvo seksualinio gyvenimo nuo devynerių metų amžiaus augimas, todėl nieko keisto, kad vaikų impotencija prasideda jau nuo 12 metų. Štai prie ko priveda europietiškos vertybės bei visa ta garbė.

D.Kiseliovas pastaraisiais mėnesiais pagarsėjo savo išpuoliais prieš homoseksualus bei Kremliaus priešų palyginimais su naciais. Jis taip pat yra vienas iš „Rossiya 1“ kanalo vedėjų, reguliariai keliančių prielaidą, kad, pasirinkusi Vakarų kelią, Ukraina atsidurs „Europos Sodomoje“.

Čia galite pamatyti vieną iš jo pasisakymų, kuriuo Rusijos žurnalistas bando įrodyti, kad Asociacijos sutartis - tai spąstai Ukrainai.

Socialiniame tinkle „Facebook“ televizijos kritikė Arina Borodina apibūdino D. Kiseliovo kassavaitinius pamokslus kaip „šizofrenišką pasąmonės srautą“.

Tačiau pastaroji D. Kiseliovo tirada privertė nustebti daugelį. „D. Kiseliovas kalba apie šlapimą, išmatas ir genitalijas. Neturiu žodžių“, - rašo socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas. Kiti šio socialinio tinklo vartotojai klausia, ar D. Kiseliovas nėra paveiktas hipnozės ir ar nevartoja narkotikų.