Gerbiami DELFI ir myEP.lt skaitytojai,

Algirdas Saudargas
Jėzaus gimimas, ilgai lauktas ir pranašautas, kadais sušvito nauja žvaigžde danguje, o šiandien tos žvaigždės spinduliai krinta į mūsų širdis. Kalėdų stebuklas – tai šių spindulių uždegta meilės, gailestingumo, gerumo liepsna širdyse. Linkiu, kad ši šviesa lydėtų kiekvieną iš mūsų.
Su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais metais!

Jūsų Europos Parlamento narys
Algirdas Saudargas

Leonido Donskio sveikinimas


Mielieji,

Zigmantas Balčytis
Šv. Kalėdos ir Naujieji metai – didžiausios, laukiamiausios ir džiaugsmingiausios šventės. Tai šventės, per kurias nuo seno puoselėjame tai, kas mums brangiausia. Pagal seną tradiciją prie bendros Kūčių vakarienės stalo būtinai susėsdavo visi šeimos nariai, tikėdami, kad tai padės sustiprinti šeimos santarvę. Per Kalėdas būdavo pasirūpinama ir ūkio gerove, todėl vengta didesnių darbų, nes tai esą gali prišaukti derlių niokojančias audras..
O per stebuklingąją Naujųjų metų naktį buvo svarbu gerai pasilinksminti ir savo laimės nepramiegoti - todėl apie 12 val. net mažus vaikus pažadindavę...

Nuoširdžiai sveikinu Jus šių didžiųjų švenčių proga!
Puoselėkite savo šeimos santarvę, kurkite ūkio gerovę, būkite laimingi!
Europos Parlamento narys Zigmantas Balčytis

Viktoras Uspaskichas

Šv. Kalėdos — gražiausia ir dvasingiausia metų šventė. Linkiu, kad jos iškilmės būtų turtingos savo dvasia, ramybe ir sutarimu, kad Lietuvos žmonės pajustų šios šventės didingumą.

Artėja susikaupimo, džiaugsmo ir naujos pradžios laikas. Susikaupimas mums padeda suvokti gyvenimo prasmę. Džiaugsmą turime patirti, kad galėtume dalinti kitiems, o nauja pradžia — tai nauja viltis kiekvieną dieną.

Kiekvienas mūsų laukiame ir kitos žiemos šventės — Naujųjų metų sutiktuvių. Bet metų virsmas savaime nieko nepakeičia. Viskas priklauso nuo mūsų pačių. Sveikindamas Lietuvos žmones, linkiu Naujaisiais metais aktyvumo, noro keistis, tikėjimo savo jėgomis, savo artimu, savo valstybe.

Meilė telydi Jūsų šeimas, jaukumas — Jūsų namus, o sėkmė — Jūsų darbus.

Linksmų švenčių!
Europos parlamento narys
Viktoras Uspaskich

Justas Paleckis
Noriu palinkėti Jums ir Jūsų artimiesiems, mieli DELFI skaitytojai, giedrių kalėdinių dienų ir linksmų naujametinių švenčių. O 2011-aisiais pasistenkime puoselėti Europai savą Lietuvą ir kurti Lietuvai svetingą Europą – kur būtų vertinamas darbas, talentas, išsilavinimas, nuoširdumas, kur būtų kuo daugiau erdvės minčiai, iniciatyvai, socialinei atjautai ir žmogaus orumui.

Pagarbiai ir nuoširdžiai,
Justas Vincas Paleckis

Valdemaras Tomaševskis

Nuoširdžiai sveikinu Jus, mieli DELFI skaitytojai, su Šv. Kalėdomis ir Naujaisiais Metais! Teapšviečia Kalėdų šviesa mūsų gyvenimą ramybe ir džiaugsmu, meile ir gerumu, testiprina viltį ir tikėjimą gėrio laimėjimu prieš blogį. Telydi Jus ateinančiais 2010 metais gera sveikata, tegul išsipildo kiekvienos šeimos svajonės ir troškimai, o iš Dievo ir žmonių sulaukia visokeriopo gėrio!

Europos Parlamento narys
Valdemar Tomaševski

Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė
Mielieji, kiekvienas iš mūsų vaikystėje labai laukdavome didžiųjų metų švenčių - šv. Kalėdų, kurios, subūrę artimiausius žmones, spinduliuodavo ramybę, susikaupimą ir šventinę pakilią nuotaiką. Tikiuosi, kad šiandien to laukimo yra ne mažiau, o prabėgę metai, nors ir kupini išbandymų bei sunkumų, visgi atnešė Jums ir šviesių akimirkų.

2010-aisias Europos Parlamente priėmėme nemažai visiems ES piliečiams aktualių sprendimų, neišvengėme karštų debatų, savos tiesos įrodinėjimo. Tačiau tikiu, kad tai, dėl ko dirbome šiemet bus tęsiama ir kitąmet ir visiems mums, atstovaujantiems Lietuvą Europos Parlamente, pavyks dirbti susitelkus dėl Lietuvos interesų. Tad linkiu, kad peržengus slenkstį į 2011-uosius būtų nepalyginamai daugiau susitelkimo, susitaikymo ir ramybės. .

Nuoširdžiausi sveikinimai šv. Kūčių ir Kalėdų proga! Tebūna jos ramios ir jaukios, o dovanomis Jūsų namams teatneša kantrybę ir sustiprintą tikėjimą.

Nuoširdžiai,
Radvilė Morkūnaitė
Europos Parlamento narė