MyEp.lt skaitytojai ras ir daug naudingos informacijos apie Europos Parlamento istoriją, svarbiausias Europos Sąjungos institucijų darbotvarkes. Portale kasdien bus nušviečiamos ir pagrindinės ES šalių aktualijos.

Nuomonių ir komentarų skiltyje nuolat keisis analitikų, ekspertų, pačių politikų įžvalgos bei pastebėjimai. Čia vietos ras ir euroskeptikai.

Besidomintiems Lietuvos europarlamentarų veikla - Leonido Donskio, Zigmanto Balčyčio ir kitų Lietuvos europolitikų blogai.

MyEP.lt vaizdo skiltyje galėsite pamatyti istorinius kadrus, kaip atsirado Europos vienijimosi idėja ar kaip į pirmąją sesiją rinkosi tuometinė Europos Asamblėja. Čia bus gausu ir MyEp.lt žurnalistų padarytų interviu su šiandienos europarlamentarais, reportažų apie jų gyvenimo būdą ir veiklą.

Į interneto konferencijas pabendrauti su MyEP.lt skaitytojais kviesime ne tik Europos politikus, bet ir kitų institucijų darbuotojus, kad atsakytų į Jums rūpimus klausimus.

Skaitytojams MyEP.lt redakcija siūlys ir daugybę rašinių, nuotraukų konkursų bei testų, kuriuose ne tik galėsite pasitikrinti savo žinias, pasidalinti savo įspūdžiais, bet ir laimėti puikių prizų. Pirmasis konkursas jau kviečia skaitytojus dalintis įspūdžiais iš aplankytų ES šalių.

MyEP.lt - ir speciali rubrika vaikams "Europiuko nuotykiai". Tai bus mažos geltonos žvaigždutės kelionė tarp Briuselio ir Strasbūro, kuri su vaikams būdingu smalsumu bandys išsiaiškinti, kodėl vienas parlamentas įsikūręs dviejose valstybėse, kokius sprendimus jis priima ir ką mums apie jį reikia žinoti.

Svarbiausias MyEP.lt naujienas rasite ir naujienų portale DELFI, to paties pavadinimo rubrikoje MyEP.lt.

Dalintis
Nuomonės